به گزارش خبرنگار مهر، علی باقری عصر چهارشنبه در نشست سه جانبه گرایی تشکلهای کارگری با اشاره به اینکه ۷۷۰ تشکل کارگری و کارفرمایی شامل شوراهای اسلامی کار، نمایندگان کارگران، انجمنهای بازنشستگان تأمین اجتماعی، انجمنهای کارگران و استادکاران ساختمانی و… در استان داریم، گفت: بیش از ۱۱۷ هزار کارگاه مشمول قانون کار در استان داریم.
باقری با اعلام اینکه تشکلگرایی در استان مازندران وضعیت مطلوبی دارد و به دنبال توسعه این مهم در استان هستیم، تصریح کرد: نکته مهمی که در تشکلهای مازندران مشهود است این است رشد تولید و مهار تورم را همواره سرلوحه کار خود قرار میدهند.
وی وجود تشکلها را برای توسعه کشور ضروری دانست و ادامه داد: باید نقش تشکلها برای مردم کشورمان تبیین شود.
باقری خواستار پیگیری و حل مشکلات تشکلها شد و افزود: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران عملکرد بسیار خوبی در حوزه روابط کار دارد و رتبه اول کشور را کسب کرده است.
مدیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران بیان کرد: بحث معیشت کارگران و بازنشستگان و همچنین موانع تولید کارفرمایان و تولیدگران از مباحث اصلی مطرح شده توسط تشکلهای کارگری و کارفرمایی و بازنشستگی است.
باقری تصریح کرد: این اداره کل برنامه ویژه ای برای آموزش و توانمندسازی تشکلها به ویژه در حوزه قانون کار دارد.
مسیر تشکلها در مطالبه گری هموارتر از قبل شود
مشاور معاونت روابط کار وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نیز با اشاره به اینکه فضایی ایجاد شده که در حل مشکلات در کنار تشکلها باشیم، اظهار کرد: تشکلهای کارگری و کارفرمایی به حکم قانون و شرع بازوان قدرتمند کارگران، کارفرمایان و دولت در اجرای قوانین و مقررات و ترسیم راه رسیدن به منافع جامعه هدف هستند.
مهدی جمالی با اعلام اینکه مشکلات زیادی وجود دارد و کسی منکر آن نیست اما دولت به صورت ویژه ای سعی در تسهیل گری حل مشکلات دارد، تصریح کرد: دولت تلاش زیادی برای حل مشکلات انجام داده است و این اقدامات به صورت روزافزون ادامه دارد.
وی با بیان اینکه تلاش ما بر این است که مسیر تشکلها در مطالبه گری هموارتر از قبل شود، ادامه داد: حضور مدیران کشوری در استانها باعث بهتر شنیده شدن صدای تشکلها و رفع موانع میشود.
نظر شما